arrow_drop_up arrow_drop_down

Renate Reijmers

Beweging en verandering van organisaties en individuen vanuit positieve en constructieve uitgangspunten

Wie ben je?
Ik ben opgeleid in Beleid en Beheer van de Gezondheidszorg aan de Maastricht University. Ik heb Health Policy gestudeerd aan de Helsinki University, de EFQM training gedaan in Brussel en me bekwaamd in "Appreciative Inquiry” bij de grondlegger David Cooperrider aan de Case Western Reserve University.

Ik hou ervan om met mijn 4 mannen de natuur, musea en wereld te verkennen. Ik geniet ervan om fietsend met mijn mannen verschillende culturen te ervaren. Maandelijks kom ik met een groep internationale vrouwen bij elkaar om eten & verhalen te delen.

Wat doe je bij RONT?
Ik ben sinds 2000 verbonden aan RONT MC en werkzaam als senior consultant. Als adviseur en trainer ben ik actief op het gebied van leiderschapsontwikkeling, organisatieverandering en de implementatie van kwaliteit- en sturingsmodellen. Ik ben een ervaren onderzoeker op het gebied van management development, medewerkerstevredenheid, efficiency en effectiviteit in de zorg.

Het maximaal aanspreken van de kwaliteiten van een organisatie en haar medewerkers is een vast ingrediënt in mijn werkwijze. Ik zorg voor beweging en het veranderen van organisaties en individuen vanuit positieve en constructieve uitgangspunten. Ik wissel harde en zachte procesinterventies daarbij af.

Wat heb je gedaan of geschreven?
In voornamelijk non-profitorganisaties verzorgde ik trainingen, projectmanagement en procesbegeleiding. Onderwerpen waar ik veel ervaring mee heb zijn o.a. appreciative inquiry, waarderend auditen, procesoptimalisatie, A3 methodiek en ZRM. Als programmamanager en inhoudelijk expert voerde ik leiderschapsontwikkeling /management development / teamontwikkeling trajecten uit. Ook zet ik met regelmaat mijn onderzoekerskwaliteiten in. Zorg instanties, uitvoeringsinstanties, woningcorporaties, gemeenten horen tot mijn werkveld. 

Drs. H.A.M. (Renate) Reijmers

reijmers@rontmc.nl

+31 (0)6 - 515 919 06

LinkedIn